![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Demin onlibero oynuyor dedin, simdi ise sag kanada dondun, bir karar ver! Ayrica maclari seyreden biri Gokdeniz'in serbest oynadigini gorur, surekli Marcelinho ile yer degistiriyor. Bur futbolcunun kumasi vardir, onun kalitesi bellidir. Sen Ibrahim Akin'in Kaka'dan daha yetenekli oldugunu inkar etmedigin surece sana cevap yazmam, cunku bu mantikta ve fanatiklikte birine cevap vermem gerekesizdir kanimca.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
milli takım için yanlış söyledim doğru tuncay la beraber forvet arkasından geldiler. ben fanatiğim doğru da del bosqe ile arsenal de fanatik ozaman. kazım kanat tuncay için dünyanın en iyi forvetlerinden biri tigana gökhan g. trezeguet den daha faydalı oluyor dedi. aklıma gelen bu kadar. ibo kaç senedir bjk de nerden baksan 3 sene oldu.daha 22-23 yaşından yani bu adam 18-19 yaşında 2.ligde ne oynuyodu uzaktan attığı şutlar ve goller için klip yapılır. ben kumaşı iyi diyorum. ayrıca sergen yalçın ibrahim akın yusuf şimşek ceyhun erişci bu adamlar ben top oynıcam desin yada deseydi kakanın çalıştığı kadar çalışıp disiplinli olsaydı her takımda oynar heryerde söylerim
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |