![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Keleberson suz bir 11 düşünemeyenlerdenim iyileş artık KELBERSON.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | klaeberson bu takımın can damarı ama çok yalnız kalıyo,bir anca döner inş
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa işte böyle,kleberson hiçbir şey yapmıyor,yollansın diyenler,klebersonun yokluğundaki futbolu görmüşlerdir umarım,kleberson şu an için bu takımda alternatifsiz,bir an önce iyileşmesi lazım koray ve klebersonun,devre arasında yabancı bir stoper de gelince koray ve kleberson ön liberoda yan yana oynamalı | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kleberson ve Delgadosuz bu takimda hic birsey yolunda gitmiyor... Cabuk Geri Gelin...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencede klebi dön, dön ne olursun, dönerken korayida getir arkasi biraz salamlassin...cünkü koray zeki, bakinin yanlislarini kapatir, klebide dönsünki defanstan topu birisi orta sahaya götürsün...
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar bi gazetede okudum kleberson- joseph jobo takası yapılacakmış öyle bi takas gercekleşirse fena olmaz dicem defans sorunu bi nebze çözülür ama klebersonun yerini kim doldurur koray olabilir diye düşünüyorum | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya yobo salağın teki gelirse çok kötü olurr servet gibi bişey
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |