![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | buarada tek koç deil cok kişi aramış.telefonlar kilitlenmiş..
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | rezil olduklarini gorunce pis isleri devreye girdi , ne diyeyim turk futbolunu bozuyorlar baska bisey degil .. juve gibi 2 veya 3 lige dusurulmesi lazim febenin
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sır kasette ne vardı? Habertürk'teki Şeref Tribünü programı Oskay'ın bandı yayınlanmadan kesildi. 52 dakikalık kasette şok görüntüler olduğu bildirildi. ![]() Habertürk kanalında önceki akşam Cihan Oskay'la ilgili yeni bantlar yayınlanacağı açıklanan Şeref Tribünü programının zorunlu reklam arası verip yayından kaldırılması büyük yankı yarattı. Geçtiğimiz hafta "Aziz Yıldırım emretti, Samsun'a şike parası götürdüm" sözleriyle sırra kadem basan Oskay tanıtım bantlarında, "İntihar ederim, benim temizlenmemle Türk futbolu temizlenmez. Ne olursa olsun sonuna kadar gideceğim" şeklinde ağlayarak konuşurken görüldü. Ancak program sırasında yapımcı Tuğrul Yenidoğan, yayını keseceğini, kulağına bir şeyler söylendiğini, reklamdan sonra yayına dönüp dönmeyeceklerinin belli olmadığını ifade ederek programa son verdi. Yenidoğan'ın dediği gibi program daha sonra devam etmedi. 52 dakikalık Oskay'ın bantından haberi olmayan Genel Yayın Müdürü Melih Meriç'in programın devamına izin vermediği açıklandı. Oskay ve Yıldırım birarada İstifa eden Yenidoğan, "Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında söylediklerini çürütecek görüntüler vardı. Oskay ile yıllardır hiç görüşmediğini söylüyordu. Yıldırım, Mahmut Uslu ve Oskay'ın 2005 yılında otelde birlikte görüntülerini yayınlayacaktık. Ayrıca Oskay ile Alpay Özalan'ın Yıldırım'ın ofisindeki görüntüleri verecektik. Oskay'ın 6 yıl Koç Grubu'nda çalıştığını da kanıtlayacaktık. Fakat reklam baskısına kurban gittik" ifadesini kullandı. Meriç ise "Benden gizlenen bir yayının yapılmasına izin veremezdim. Oskay'la ilgili bandın varlığından program başlayınca haberim oldu. Oysa program öncesi Yenidoğan'ı aradım ve 'Akşam neler var?' diye sordum. Bana 'Derbiyi konuşacağız' dedi. Kasetin varlığı benden gizlendi. Böyle bir hatayı asla kabul edemem" dedi. (Sabah) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Türk Futbolunun Gündeminde Yine Şike var .... ![]() Peki bu ilk mi? Sürekli gündemde olup da, sürekli sorulan, ama sonrasında belgeydi, iftiraydı, ben onu demek istememiştim, ben falanca futbolcuyu transfer edecektim, diyerek insanları kandıranlarlar bugün yine şike gerçeklerini kamufle etmeye çalışaçaklar.... Ya şike vardır diyerek bu işlere karışan kendi çevresindeki arkadaşlarını saklayanlar aman ucu sonra bize de dokunur diyenlere ne demeli ?
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | HaberTurk'te sansür uygulaması.. mı?.. SÖYLENTİLER, Tuğrul Yenidoğan'ın programı devam ederken, Ali Koç'un Fenerbahçe'nin yönetimine girmesi ile başladı. Yenidoğan, Fenerbahçe ile ilgili çok konuşulan, çok tartışılan, gündem yaratan programlar yapıyordu. O sırada işlediği konu Fenerbahçe tarihi idi. Kuruluş yılları.. Başlangıçtaki ilginç başkanlar ve ünlü İşgal Kuvvetleri ile maçlar.. Harrington Kupası'nın bir zafer mi, yoksa utanç anıtı mı olduğunu tartışmaya açıyordu. Program Fenerbahçeliler arasında öfke yaratırken, fısıltı gazetesinden, Haber- Turk'ün Koç Holding ilanlarının Ali Koç'un talimatı ile kesildiği söylenmeye başladı. Ayni kulaklara, kanal patronu Ufuk Güldemir'in "Bizi susturmaya güçleri yetmez. Umurumda değil" dediği de iletildi. Söylentileri fısıltıdan çıkarıp, gündeme getirdik. Koç Holding açıklama yaptı. Böyle bir uygulama yoktu. Zaten Ali Koç'un Holding ilanlarını yönlendirme gibi bir pozisyonu da yoktu. Olay kapanır gibi olurken, hafta başında bomba patladı. Tuğrul Yenidoğan programına henüz başlamışken bir anons yaptı.. "Kanalda garip şeyler oluyor, reklam arası veriyoruz. Reklamlardan sonra burada olmayabilirim" dedi. Reklam bitti. Tuğrul yoktu. Program kesilmişti. Olaydan 20 dakika sonra İhlas Haber Ajansı ekipleri ordaydı. Çekimler yapıldı. Haber oluşturuldu ve orada kaldı. İnternet siteleri dahil olay hiçbir yerde yansımadı. Birisi affedersiniz, yellense, anında habere giren medya siteleri bu defa derin bir suskunluk içindeydi. Ertesi gün akşamüzeri nihayet Medyatava olayı anlattı. Sonra da gerçek ortaya çıktı. Tuğrul Yenidoğan programında bir kaset yayınlamaya hazırlanıyordu. Bu kaset, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Cihan Oskay'la ilgili yaptığı açıklamaların doğru olmadığını kanıtlayacak görüntülere sahipti. Doğru söylemediği ortaya çıkacak Fenerbahçe Başkanı'nın büyük sıkıntılar içine gireceği açıktı. Ardından gene fısıltı gazetesi çalışmaya başladı. Koç Holding ilanları son zamanlarda HaberTurk'e misli ile gitmeye başlamış, direnç böyle kırılmıştı. Ardından yeni haber yayıldı. Olayı patlatan Star Televizyonu'nda, Serhat Ulueren'in elinde bir başka kaset vardı, ama Ulueren bu kaseti yayınlamıyordu. Aldığı tehditlerden ürkmüştü. Şimdi tüm bu söylentilerin hangisi doğru, hangisi yanlış bilmem mümkün değil. Bildiğim, ortamın, böylesi söylentilerin dinleyenlerin inanmasını sağlayacak kadar kirli olması.. Türk futbolu gerçekten çok ciddi bir soruşturmaya ve temizlenmeye, temize çıkmaya muhtaç.. Hıncal Uluç / Sabah | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |