![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence ibrahim akina yeterince sans verildi..ama o kullanamadi..ben ibrahim akinin fener attigi golden baska biseyini hatirlamiyyorum...yetenek var ama futbolcu mentalitesi yok..cok egoist birisi...
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
|
![]() | #162 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #163 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ya ben burda tek başıma İ.Akın'ı savunmaktan bıktım.Burdan İ.Akın'a sesleniyorum.İbrahim bak abi herkes burada seni eleştiriyor.Hatta İ.Akın futbolcu değil diyen futbolu çok bilen arkadaşlar bile var.Senin hakkında herkes konuştu ama daha sen çıkıp birşey demedin.Çık kardeşim adam gibi haksızsınız siz kardeşim ben haklıyım de.Senin zaten tek kötü yanın bu.Bence adam gibi adam çok dürüst birisin ama daha ses tonunun nasıl olduğunu bilmiyorum.Çık abi ekranların birine çık savun kendini ya.Artık şu içe kapanıklığını bırak,savun kendini.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #164 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #165 | |||
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #166 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
__________________ bjkliyiz | |||
![]() |
![]() | #167 | |||
İşte bu yüzden İbrahim çık savun diyorum kendini,çünkü ses çıkmayan insanın tepesine çıkarlar bu ülkede.Ama Erciyes maçında yenilen golden sonra kameralar önünde arkadaşlarına küfreden bir sporcuyu da çok hırslı diye över bizim insanımız.O yüzden biraz silkelen İbrahim,at şu üstündeki ürkekliği.
![]() |
![]() | #168 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Ajax'i kucuklugumden beri takip ederim ve cok severim, Musampa oynadiginda ben sanirim 7-8 yaslarindaydim, ama solbek cikardigi maclar her zaman vardi. Ha, bak Musampa tam solbek mi diye sorarsin tabii ki degildir, ama orada Celaleddin veya Murat'tan daha verimli olur, bundan da adim gibi eminim.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #169 | |||
1 Del Bosque Real Madrid'den bize geldigi donem ve bizden ayrildiktan sonraki senelerde neler yapti? Bos bos oturmadi mi? 2 Galiba birisi Akin'in Arda'dan daha iyi oldugunu soylemisti, ona tepki vermistim, yoksa boyle bir karsilastirmayi baslatan ben degilim. 3 Ben kimseye takmadim ve Besiktas icin ter doken kimse icin kotu laf soylemem istemem, keske Ibrhaim super oynasa da ben haksiz ciksam.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #170 | |||
Biliyorum, ama boyle bir teze anca boyle cevap verebilirim. Allah askina, birisi Ibrahim Akin gibi Besiktas gibi Avrupa'da siradan bir kulupte bile dogru durust oynayamayan bir oyuncunun dunyanin en iyi 2 futbolcularindan Kaka ve Zidane(hatta yuzyilin oyuncusudur Zidane)'dan daha yetenekli oldugunu soyleyecek de garip olmayacak, ama ben Uzulmez ve Zambrotta'yi karsilastirinca ayip olacak oyle mi?
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |