![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #172 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her maçtan önce öyle bir hırsla yumruk şov yapmaya geliyor ki,tamam diyorum bu hafta ibrahimin haftası,iyi oynayacak,ama yine dakika 70 te giriyor,yine bir iki topla bulusup kaybediyor,her hafta aynı,tigana da onu ilk 11 de düsünmediğine göre var bişyler,ibo da gerekli özveriyi göstermiyor | ||
![]() |
![]() | #173 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #174 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #175 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Benim gorusume gore de Ibrahim Uzulmez Zambrotta'dan iyi, Runje de Buffon'dan iyi, var mi bir itirazin? Boyle bir yaklasima boyle cevap yakisir...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #176 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Hayır katılmıyorum sana derim geçerim.O senden farklı düşünüyor diye rencide edecek bir cevap vermen çok yanlış.Bu davranışını haklı çıkarmak için debelenmen daha da yanlış.Bence bir an önce kapat bu konuyu.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #177 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #178 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ibo akın iyi futbolcu ama kaka kadar değil | ||
![]() |
![]() | #179 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | yine aynı muhabbete döndük ama herzaman iddia ederim ceyhunda ibo da kakadan iyi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #180 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | oyun oynamayı çok seviyorsun bellide,insanlarla ironi yaparak kafa bulmaya çalışma derim ben sana...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |