![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #181 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | birader sende biraz ölçülü düşün ya,ibo yetmedi birde ceyhun çıkardın şimdi,anladım senin düşüncen ama biraz abartı artık...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
|
![]() | #182 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aynı muhabbete girmek gibi bir niyetim yokk bence kakayla karşılaştırmak hata | ||
![]() |
![]() | #183 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya bu lafını görmemiştim böyle ne demeye çalışıyosun sen ancak böyle karşındakini aşalıyarak mı haklı çıkacağını sanıyosun? ibrahim a. delbosqe de arsenal yetkilileri de değer vermiş hakkında görüş bildirmişler. fatih t. avrupanın en iyi forvetlerinden bir dediler. tuncay içinde aynı şeyi dediler.bunların hiçbiri futboldan anlamıyo herhalde sen hariç. herkes kendine göre kadro yapıp yazıyo senin gibi çocukça davransam herkese bir kulp bulurum.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #184 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya ibo 19 yaşında 2.ligde fırtına gibi esiyodu. ona göre kıyaslıyorum.bizde niye iboya karşı önyargı var. ona bakasan sergen için dünyanın en iyi 5 futbolcusundan biri deniyo bende katılırım bu görüşe de sergen ne yaptı da böyle bir kıyaslama yapıldı.
![]() |
![]() | #185 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sergene kim dünyanın en iyi 5 oyuncusundan biri demişse hata etmişş sergende iboda türkiyenin iyi futbolcularından ikisi ama kaka ve zidanla karşılaştırmak hata olur çünkü kakanında zidanında süreklililği profesyonelliiği ikisindende iyi | ||
![]() |
![]() | #186 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
türkiye ligi kötü sergen ancak orda oynar falan deniliyo adam kilolu deniliyo şamp.ligine gidiyoruz sergen uefaya gidiyoruz sergen.alex falan ne yapmış ya sırf brezilya milli takımında oynadı diye metiyeler yazılıyo. resmen kendi futbolcumuzu harcıyoruz.yattara nasıl futbolcu ama nerde oynuyo.onun gibi seyretmesi zevkli maça damga vuran biri ts oynuyo bu adam harcanmıyo mu.işte sergen de ceyhun da ibo akında hem harcanıyo hem kendilerine ihanet ediyo. sergen at peşinde koşuyo idman yapmıyo abo da onu takip ediyo. ceyhun desen kendine oynuyo. yoksa bu adamların yetekleri sınırları zorluyo bunu görmemek çok ayıp.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #187 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #188 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Evet, Tuncay, Ibrahim Akin ve Fatih Tekke icin super not verdiler, o yuzden biri Zenith'te, biri Besiktas'ta yedek kulubesinde, biri de 4 seneden sonra hala ayrilamadi FB'den. Bu notlari nerden buldun o da ayri bir soru, herhalde fotomacta yazdi. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #189 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Mantikli bir sekilde aciklamayi denedim ama olmadi, ben ne yapayim?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #190 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | fotomaçtan fanatikten yazılanları senin gibiler okuyup yorum yazar ben ibrahimin nerden baksan rahat 10 - 15 ikinci lig maçını izledim rahat rahat konuşurum sen ceyhunu beğenmiyosan futbol anlayışında sorun var. o beğenmediğiniz sergen b.münih ve valenciadan teklif aldığını ben kendim biliyorum ama bizde rahata alışmışlık olduğu için çalışmadan da para kazanabildiğin için gitmiyo çalışmıyo. tigananın dediği çok doğru bir cümle var mantalite eksiliği var alt yapısı sağlam değil bu oyuncuların fark burdan geliyo sen sergeni iboyu şahsen zerre kadar tanısan özellikle sergeni böyle konuşamazdın. ben sergeni çok mu seviyorum hayır ama futbol stiline hayranım.sen sergenin saha içinde yaptıklarını rakibi gerek moralmen gerek futboluyla nasıl bitirdiğini bir duysan ağzın açık kalır fazla gazete okuyup yorum yazmayın
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |