![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tigana kötü hoca...hiçbir şey yapmadı bana kılpayı şunu yaptı demee icraat yok..elindeki kadroya bak sırf inat yüzünden takımı yakıyor...ayrıca bjk kadrosu iyi deil..yıldız diye aldıgımız hiçbir adam beşpara etmez...delgado da çok büyütüldü basit bir adam...Allahtan rico var o da olmasa saten maç izlenmezz...
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | beni ilgilendirmez diğer takımların hocası,kim iyi die bole cvp vermen mantıksızlık ben hocama bakarım.Ve evet siz ne kaadr bayılsanızda bizim hocamız iyi bir hoca değil.Ne taktiği belli,ne oyun şablonu,ama inadına tiganaya dvm bakalım,başka çare yk şimdilik..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #5 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Nasil hicbirsey yapmadi? Eziklerin 25 senedir alamadigi kupayi onlardan cok kotu bir kadroya sahip olmasina ragmen EZEREK yendi, rekor puanla sampiyon olmus takimi yenerek super kupayi aldi, ligde BJK Kayseri'nin gerisindeydi, onun yonetimi altinda 3.luge bile ciktik, biraz insafli olun yaaa....
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |