![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nobre bu takımdaki ayağı en düzgün top yapan (rico dan sonra) en çabalayan adam... Takımda kim işini yapıyorki?? Nobre bir gol atmışmış adama pasmı geliyor ya?? Kanatlar doğru düzgün işlemiyorki Burak bir iki gol attı diye siz onu göklere çıkarın onun kötü bencil futbolunun. pas hatalarının takımı ne kadar etkilediğini görmeyin Nobre gibi adamları direk yollayın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Mevcut kadro düzeninde tek forvetli veya forvetsiz sistemde tercih edilecek ilk forvet eksinlikle nobredir..Şansızlıktan veya orta gelmemeisnden veya herhangi bi sebepten hakikaten gol atamadı ama aynı derdi chelsea ye giden koskoca shevada çekiyor.He benzetmeyi sevmiyorum ama tıpa tıp aynı durum..bobonun gollerine falan aldanmamanızı öneririm çünkü bobo asla yüklenmekte olan bir takımın tek forveti olamaz çünkü kontratak oynayacak bir adamdır,güleci beşiktaşa yakıştıramadığımı defalarca söylemiştim o yüzden şu anda nobre bana göre alternatifsiz..Ayrıca nobrenin istediği pasları aldığında yada dahada açayım sağdan soldan orta geldiğinde ceza sahası içinde ne kadar etkili olduğunu biliyoruz..Son 2-3 yıldır türkiye ligindeki en etkili forvettir bana göre(bus ene haricinde)Yani biz kezman gibi bir adam bulamayacaksak devrede nobre bu takımda hala oynar,evet gol atmıyor ama okadar boğuşup möeşgul ediyorki rakp savunmayı şte burak gibi,İ.Akın gibi adamlar çıkıp gol atıyor..Çok iyi sezon geçirmedi ama bu kadar ağır eleştirileri hakettiğini düşünmüyorum..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Saol ![]() Dediğim gibi sağda Burak solda İbrahim Akın oynıycaksa Nobrenin işi çok zor... Bunların hepsi kendine oynıyan oyuncular... (İbrahim Akın son maçta biraz daha iyiydi onu saymıyorum) Bu adamlar gol attırmaktan çok nasıl gol atarım onun peşindeler ne yazıkki | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nobre gerçekten çok faydalı belki gol atamıyor ama defansı o kadar çok yoruyor ki diğer oyuncularımız daha rahat gol atıyor ve defans oyuncularının ileriye çıkmamasını sağlıyor gol atamaması şansızlığın yanında başka sebeplerde var tabiki inşallah gol orucunu bozar nobre | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tek korktugum sey burak in ibrahim akina benzemesidir.. ibrahim kendine yazik ediyor bari burak etmese..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
nobre o formanin hakkini veriyor, belki gol atamiyor ama -ki nedeni ibrahim akin ve burak gibi iki bireysel yetenek- hirsina ve gayretine saygim var..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |