![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | 2000-2001 Sezonu.Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde Milan'a deplasmanda 4-1 yenilmiş ve İnönü'de Barcelona karşısına çıkacak.Barcelona Teknik Direktörü Ferrer maçtan birgün önce basın toplantısı yapıyor.Ve bir gazetecinin sorusuna şöyle cevap veriyor: -Beşiktaş'tan çekiniyor musunuz?Taraftarı ile çok güçlü olabiliyor.Maç ile ilgili görüşlerinizi alabilir miyim? -Beşiktaş'ı hiç tanımıyorum.Hiç de maçını izlemedim.Hiç bir oyuncusunu da görmedim.Ama biz Barcelonayız.Rahat bir galibiyet alırız diye düşünüyorum.Taraftara gelince,Barcelona çok zor deplasmanlardan 3 puan çıkarmıştır,buradan da çıkarız. Sonuç : BEŞİKTAŞ :3-0 Barcelona ![]() Demek ki neymiş,rakip BEŞİKTAŞ ise biraz daha dikkatli konuşmak gerekiyormuş.Yoksa böyle mor olursun.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nasıl ki biz bjk taraftarı olarak febe cumhuriyeti yok TÜRKİYE CUMHURİYETİ diyorsak..bir bütünüz diyorsak..İZmir de bir bütündür ve parçalanamaz.. ![]() ![]()
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Öyle bi şey yok ya.Ama KafKaf'ın üstünlüğü de yok sayılamaz İzmir'de.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | adam bence sussun mactan sonra bu söylediklerini tek tek yutturacagiz ona...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Tottenham gibi oynamak için öncelikle onlar kadar iyi defans kurgun olacak ve ileride de oynatabileceğin robbie keane ve berbatov gibi oyuncuların olacak böyle tottenham taktiğiyle çıkacam yenecem demekle olsaydı iş ohooo, büyük lokma ye ama büyük söz konuşma dmeişler çünkü lafları yutmak lokmaları yutmaktan daha zordur. İnşallah maçtan sonra da böyle konuşabilir... | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ikiside Tr nin en gözde klüplerinden tabiki...ben çok ama çok isterdim ikiside süper ligde olsun.ayrıca bence 4 büyüklerin hatta sedece 3 büyüklerin taraftar baskısı yaşayabileceği en büyük yer izmir..ksk ve göztepe maçlarıdır..ikisininde taraftarı fevkaladenin fevkinde.. ![]()
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |