![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
|
Tigana'dan Marcio Nobre itirafı! ![]() Sezon başında ezeli rakipleri F.Bahçe'den büyük umutlarla transfer edilen Marcio Nobre'nin ilk yarıda tek golde kalmasını Tigana şu sözlerle değerlendirdi... ![]() Tigana, galibiyetten sonra oyuncularını kutladı ve ekledi: Geçen sene devreyi Trabzon yenilgisiyle kapatmıştık ama bu sene şansımız döndü. Elimdekilerin en iyisiyle bir takım kuruyorum. Nobre itirafı Jean Tigana, ligin ilk yarısını bir golle tamamlayanı golcüsü için 'Nobre geçen yıl 17 gol atmıştı. Şimdi Shevchenko ile aynı sorunu yaşıyor. Kendine güveni geldikçe, goller atacaktır' yorumunu yaptı. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Atacağı bir golle kendine gelecek belki ama o golü ne zaman atacak ????
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tigananin benzetmelerine hayranim. G.Gulece basta trezegeut gibi diyordu, sonra Henry oldu.. Simdi de eziklerin istemedigi Nobre basimiza Shevckenko kesildi... :-) **DEVAMLI BASARI ISTERSEN YERLI ANTRNØRLERDEN ShAShMICAN!!!**
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | nobre isterse bu sezon 1 golde kalsın ama böyle oynadıkça ben olsam ilk 11 oynatırım adam koşuo pres yapıo hava toplarını indirio zaten bi gollleri eksik
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
1 - calim atabiliyormu technik kocaman bir SIFIR 2 - Asist desen oda SIFIR 3 - Hava hakimiyeti oda SIFIR 4 - sut cekme özelligi oda SIFIR 5 - son vuruslar oda SIFIR 6 - kosmasi 10 ( essekte kosuyor ) ben Nobrein brezilyali oldugundan bile süphelenmeye basladim cünkü brezilyada böyle beceriksiz bir forvet olamaaaaaaaaz ama siz halaaa ilhandan sonraki en hirsli futbolcumuz yok chevcenko gibi futbolcu yakinda van nissterooyda iyi bir golcüde derlerse sasmam vallaaa cünkü adam pres yapiyor hirsli falan birakin gol atmasin hirsa prese 3 puan veriyorlar ....arkadaslar uyanin UYANIN adam takimi satiyor haberiniz yok aglamalari falan hep palavra 2,5 sene ezik formasi giymis hic bir macta aglamamista hemen 3-5 macta fanatik bir Besiktaslimi olmus hepsi duygu sömürüsü | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
###ARKADAS SENI ILK ØNCE TEBRIKEDRIM##### --yazdiklarin cok dogru, zaten bu gercekleri tespit etmek okadar da zor degil (16 mac = 1 gol) ![]() ![]() --Ezik formasi giyen bize yaramaz, bazilari bastaci yaptilar Norbe kulusturunu,, --Ama sana en cok katildigim nokta Nobreyi essege benzetmen, marifetsiz ortalikda dolasmasi beni daha cok cirdirtiyor,,
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |