![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | sana sonuna kadar katıllıyorum belki sinandan iyidir ama vasat bir futbolcu kafa topu hiç yok ben hep aynı şeyi dedim yine diyorum gökhan ü. 2 gömlek daha üstün bir forvet ayaklar sağlam dripling top sürme var hava hakimiyeti iyi tipik tek santrafor
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Guest
| Alıntı:
bence Nobrenin yanında gökhan ünal da değil daha kaliteli isim lazım...gökhandan daha kaliteli türk yoksa yabancı olsun farketmez...ama mutlaka kaliteli bir isim lazım son vuruşları falan iyi olan.... | |||
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vestelli Rafael nasıl olur? ligde 7 golü var. son vuruşları gayet iyi bence. uyumu kolay olur Brezilyalı, transferin son gününde gelmişti vestele meduna gittikten sonra.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| olabilir ama benim dediğim isim carew gibi bir isimden bahsettim...ailton gibi son vuruşları iyi olan bir golcüden bahsettim... | ||
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ailton iyi olurdu da carewin son vuruşları hiç iyi değil nobreden fazla bi farkı yok
![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| haklısın..carew'i önermemin nedeni ismi..yani carew gibi bir adamı her halukarda satarsın onu demek istedim..vesteldeki rafael'i öyle yapabileceğimizi sanmıyorum...youla gibi elimizde patlama riski olur... | ||
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | YOULA YI 1.5 MİLYON EUROYA SATTIK yani aldığımızdan cok daha pahalıya | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | biz futbolcuları satmak için mi alıyoruz? bizim şampiyon olmamız lazım ve şampiyonluğu getirecek futbolcu almamız lazım. rafael tartışılır ama aradığımız niteliklere uygun ve makul bir fiyata alabiliriz vestel satarsa. avrupadan böyle bir futbolcuyu almak daha zor. brezilyadan almak ise riskli çünkü uyum problemleri oluyor (örnek:ricardinho,felipe,deivid,lugano,edu). rafael son gün transfer edilmesine rağmen gol krallığında 7 golle ikinci ve attığı goller de çok klas izlemenizi tavsiye ediyorum. özellikle gençleri 5-0 yendikleri maçtaki golleri ve geçen hafta attığı gol kumaşı iyi bir golcü olduğunu gösteriyor.
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |