![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo iyi gol atıyor fakat Bobo-Nobre birarada oynayamıyor ve benzer özelliklerde futbolcular. Ya eldeki kadronun özelliklerinden dolayı tek forvet oynamamız gerekecek bu durumda yedek kalmak problem doğurabilir ya da birisini gönderip son vuruşu iyi olan hızlı bir forvet almamız daha iyi olacak ama bunun kim olacağı konusunda kararsızım Beşiktaşımız için zor bir tercih olacak.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo nun ayakla son vuruşları gayet iyi bence daha da gelişcektir ama kafasını hiç kullanamıyor bomboş pozisyonlarda bazen kaleye bile yetiştiremiyor topu kafasını kullanmasını öğrenmeli bu onun için çok büyük bir artı olur. Nobreyle de zamanla uyum sağlayacaktır böyle basan koşan iki forvetten şu an için vazgeçilmemeli bence. | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | sana sonuna kadar katıllıyorum belki sinandan iyidir ama vasat bir futbolcu kafa topu hiç yok ben hep aynı şeyi dedim yine diyorum gökhan ü. 2 gömlek daha üstün bir forvet ayaklar sağlam dripling top sürme var hava hakimiyeti iyi tipik tek santrafor
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |