![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Guest
| Alıntı:
bence Nobrenin yanında gökhan ünal da değil daha kaliteli isim lazım...gökhandan daha kaliteli türk yoksa yabancı olsun farketmez...ama mutlaka kaliteli bir isim lazım son vuruşları falan iyi olan.... | |||
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vestelli Rafael nasıl olur? ligde 7 golü var. son vuruşları gayet iyi bence. uyumu kolay olur Brezilyalı, transferin son gününde gelmişti vestele meduna gittikten sonra.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
Guest
| olabilir ama benim dediğim isim carew gibi bir isimden bahsettim...ailton gibi son vuruşları iyi olan bir golcüden bahsettim... | ||
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ailton iyi olurdu da carewin son vuruşları hiç iyi değil nobreden fazla bi farkı yok
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
Guest
| haklısın..carew'i önermemin nedeni ismi..yani carew gibi bir adamı her halukarda satarsın onu demek istedim..vesteldeki rafael'i öyle yapabileceğimizi sanmıyorum...youla gibi elimizde patlama riski olur... | ||
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | YOULA YI 1.5 MİLYON EUROYA SATTIK yani aldığımızdan cok daha pahalıya | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |