![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | rafael nispeten sprinter bir oyuncu. sprinter kelimesi aradığımız golcüyü iyi tarif ediyor.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | anladım.ama youla hiçbir zaman bizde oynayabilecek bi oyuncu değildi o kadro itibariyle.youla ailton beraber oynayamazdı.ama suanda aradığımız oyuuncu tipi kesinlikle ailton tipi bi oyuncu arkadaslar.nobrenin indirdiği toplar,delgadonun ara pasları ailtona gelseydi 30 golu rahat gecerdi ailton emin olun.. | ||
![]() |
![]() | #48 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | biz futbolcuları satmak için mi alıyoruz? bizim şampiyon olmamız lazım ve şampiyonluğu getirecek futbolcu almamız lazım. rafael tartışılır ama aradığımız niteliklere uygun ve makul bir fiyata alabiliriz vestel satarsa. avrupadan böyle bir futbolcuyu almak daha zor. brezilyadan almak ise riskli çünkü uyum problemleri oluyor (örnek:ricardinho,felipe,deivid,lugano,edu). rafael son gün transfer edilmesine rağmen gol krallığında 7 golle ikinci ve attığı goller de çok klas izlemenizi tavsiye ediyorum. özellikle gençleri 5-0 yendikleri maçtaki golleri ve geçen hafta attığı gol kumaşı iyi bir golcü olduğunu gösteriyor.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |