![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | son vuruşları dediğin gibi çok iyi olması bizim için yeterli çünkü genelde futbolu rakip yarıalanda oynuyoruz türkiyede bi martins kadar sprinter olmasa da nispeten hızlı ve ben rafaeli martinse tercih ederim youla çok sprinter bir oyuncuydu ama bize göre değildi bu tür oyuncular kontratak oynayan takımlarda daha çok iş yapar.
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #52 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #53 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo elinden geleni yapıyor ama yetenekleri sınırlı,çünkü çok genç,ona sabredebilirsek ileride daha çok faydalanırız,ama kalırsa da çok saçımızı basımızı yolduracak maçlar da çıkartacaktır | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Abi size söylenecek söz bulamıyorum valla.Hala Bobo'yu beğenmeyen gitsin diyenler var.Valla pes ya... ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | şu an elimizdeki oyunculardan laf söyleyebileceğimiz gitsin yada kötü diyeceğimiz oyunculardan sondan 2. yada 3. dür BOBO lütfen ya boş yere konuşmayalım takıma kimin ne verdiğine bakalım saygılar
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | gökhan zan ve nobre dışında takıma artı değer katacak kim ne yapmış biraz da burak onunda devamlılığı yok
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla uzun süredir formaya isim yazdırmıyordum geçen sezondan beri arta gelen formuyla bobonun ismini gittim yazdırdım formaya gayette şık oldu BOBO 13
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Aynen ben de.Formalar çıkar çıkmaz Bobo'nun formasını aldım.Bir de Nobre ve Delgado'nun alıcam bu sezon o kadar.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |