![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | beni ilgilendirmez diğer takımların hocası,kim iyi die bole cvp vermen mantıksızlık ben hocama bakarım.Ve evet siz ne kaadr bayılsanızda bizim hocamız iyi bir hoca değil.Ne taktiği belli,ne oyun şablonu,ama inadına tiganaya dvm bakalım,başka çare yk şimdilik..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
|
![]() | #112 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kİm fahriyi oynatıyor diye eleştirdi hiç görmedim,yada tek tük bir eleştiridir.Aam bu adam ibrahim akını bitiriği için eleştiriliyor,bu adam genç severmiş ya serdar özkan ile aydını oynatmadığı için eleştiriliyor ve bu adam nobre gibi bir forveti takıma klatıp banko oynatıop ona top indirecek taktiği olmadığı için eleştiriliyor..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #113 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #115 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #116 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Takimin tamamini genclerden kuracak hali yok ya, sisteme uyacak ve hazir olan gencleri oynatiyor iste, su anda Serdar, Fahri, Burak, Bobo, Gulec genc olarak forma aliyor, Toraman, Zan, Baki gibi orta yaslilar da var zaten, PAF takimi cikaracak hali yok zaten. Ayrica dusunebiliyor musun, Ricardinho ve Delgado yedek kulubesinde, Aydin ve S.Ozkan sahada ve BJK yeniliyor, sen dahil bircok insan onu asip keser.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #117 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Takımda runje,baki,mehmet sedef,kleberson,fahri,tigana eleştiriliyor kim kaldıki eleştirmediğimiz bence ricoyuda eleştirelim onunda takıma faydası yok....Belki herkes haklı bunlardan istenilen performansı göremedik ama sabır edicez arkadaslar mecburuz başka alternatif yok ...Ben takımda herkesin oturacağına eminim sadece runje tedirgin ediyo okadar ,onun sebebide çok basit goller yiyiyor ama defanstan ama konsantrasyon eksikliğinden bilmiyorum sonuç olarak kolay gol yiyiyoruz ve zor gol atıyoruz umarım bu hafta çıkışa geçeriz(oyun olarak)...
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #119 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ bjkliyiz | |||
![]() |
![]() | #120 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | oynadigi futbolu begenmiyorum ama düzeltebilecegine inaniyorum..
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |