Alıntı:
carew123´isimli üyeden Alıntı
kardeşim bu oyuncu tam bir çizgi oyuncusu uzaktan toplarada iyi vuruyor ama takımda kanka denilecek bir arkadaşının olmaması ve idmanları kaçırması yüzünden bu hale geldi göreceksiniz süper olacak !!! |
ya ben göbekte oynasın demiyorum tottenham maçında bir tane organize atak yapamıyoruz gerçi hiçbir maçta yapamıyoruz(buca maçı hariç) ya adam burak ile ibrahimi aynı anda sahada tutar kaleyi gödüğün yerden vur der. bu adam isteksiz falan değil ayrıca riconun adam gibi futbol oynamasına yardım edecek 2-3 futbolcudan biri. tottenham maçına 10 - 15 dk. kala girdi rico ancak 85 dk derinlemesine top attı oda ibrahime.bizde dikine topla ve topsuz koşu yapacak isimlerin başında geliyor. kim ne derse desin ibo gol kaçırır bencillik yapabilir ama takımı çok pozisyona sokar çok gol atar. iboyu tanımayanlar için fenere attığı golü gördüler onun gibi 2.ligde neler attı bu adam.arkadaşlarla konuşuyoruz millet bu adam ruhsuz yok bencil yok koşmuyo diyo.cska maçına tottenham maçına bakıp öyle konuşsun.cska maçında takıma girdi takım atağa kalktı tottenham maçında durum 2 -0 olmuş orta sahadan defansa gelen en çabuk adam.hala bu adam isteksiz ruhsuz yeteneksiz diyenlere şaşıyorum.
ibrahim akın tamam bencil ve yeteneksiz olsun varsayalım.baki mehmet s. serdar k. bunlar bencil değil çok çalışkanda ne yapıyolar ne üretiyolar.ölü ayakta duramıyo denen ibo her maçta gol pozisyonunda var.bu adam kadar gole yakın kim var bizde ya. burak ve ibo nobreye çok gol attırır ve nobre sayesinde çok dol bulur.