![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Bosque de, Rıza da benzer düşüncelerle geldiler ve bugünkü yapının bir parça da sorumluları onlar. O zaman kim verecek bunun hesabını?? Bu kulüp ve bu yönetim, böyle bir vebalin altından kalkamaz ve bunun hesabını da veremez. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Guest
| Alıntı:
bu yönetim işte böyle saçma sapan sözleşmelerle teknik patronuna ve oyuncularına sözleşme imzalatırsa bunun sorumluluğunu kabul etmiş demektir... | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ocaktada muhalefet konusacak inşallah ocağa kadar utandırmaz kendini ve takımı
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | başkan bu koltuğu bırak....ocak'ta aday olma....uefa da üç senedir......hüsran, hüsran ve yine hüsran.....hani bunun neresi başarı????
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Guest
| yaaa sen anca konuş sayın Demirören...senin gibi BJK takımının menfaatlerini savunamayan daha yöneticilik yapamayan insanlar o koltukta oturuyor ya acıyorum ben bu takıma...küçük düşünen insanlarsınız...beğenmediğiniz azize takımının menfaatlerini nasıl savunuyor nasıl koruyor ?? adam büyük düşünüyor büyük oyuncular getiriyor...bizim yönetim gitsin antepten bekiri alsın malatyadan borayı alsın antalyadan ali bilgini alsın zamanında gençlerden bakiyi getirsin...oh ne güzel haberler mükemmelsiniz sayın Demirören yönetimi...süpersiniz............................. ........... | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |