![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
hehe ![]()
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | büyüklerimiz bize kötü örnek oluyorlar | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Yonetim sezon basinda hocanin her istedigi oyunculari almislardi ama takim iyi gitmeyince tigana efendi onlari beceriksiz tercubesiz dedi yonetim su ana kadar hocanin dediklerini yapmistir ama su an itibari ile tiganaya verilen her destek yonetime eksi puan olacaktir | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kışkırtılıyoruz takmla karşı karşıya getiriyorlar
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Beşiktaşlı Beşiktaşlıya vurmaz.Beşiktaşlı Beşiktaşlıya küfretmez.Aklımızı başımıza alalım.Görüşlere saygılı olalım.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Zaten ne zaman kötü bir sonuç olsa İnönü'de hep Protokol'ün altındaki elit!!! insanlarımız olay çıkartıyor.Bazı kesimlerin çapulcu dediği kapalı tribün ise takımı sadece destekliyor.Koşulsuz,şartsız...İyi görmek gerek bazı şeyleri ha...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |