![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| sevinmek için sevmiyorum...sen neden pascalı , ilhanı bukadar çok sevdiğimi asla anlamicaksın anlayamicaksın sana söyleyeceğim şey imzammm...bunu oku en güzel cevap budur...ben BJK yi böyle seviyorum...ruh yoksa başarı beklerim...ruhlarını koysunlar varsın gelmesin başarı çokda umrumda değil... | ||
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
sen sanki cok anliyorsunya ilhani pascali neden cok sevildigini, ruhlari yoksa kendin versene ruhunu, onlarin ruhu yoksa kendi ruhunu gösterip suanki takimin arkasinda dursana, sevinmek icin sevmiyormussun, madem öyle neden tigana gitsin o gitsin bu gitsin diyorsun...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #4 | |||
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| 10 kişi karşısında alınan beraberliği gördüm evet..bırakın ya ruh muş oyunmuş bu takımda böyle birşey yok böyle giderse olmicakda... | ||
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Sakarya macinin son 15 dakikasi haric neresini beyendin...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | |||
![]() |
![]() | #8 | |||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() |
![]() | #9 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Cok guzel yazmissin, ayrica su ruhun ne oldugunu da biri aciklayabilir mi bana? Birseyin uzerinde bu kadar duruyorsan onun bir tarifi olabilmeli.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #10 | |||
++++++++++ süper diyorsun....
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |