![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Guest
| Alıntı:
2. 100. yılda şampiyonluktan bahsetmedim ruhtan bahsettim..bunu idrak etmen gerekiyor.. 3. evet sevinmek için sevmedik...+ imzam ama anlayacağını sanmıyorum... | |||
|
![]() | #32 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Biz Sizi Sevinmek Icin Sevmedik , Cok Sabrettik Ama Artik Yeter, Yenilsin Takim Bosver Yeterki Ruhunla Oynayan Futbolcular Görelim Böyle Beceriksiz Iki Pas Yapamayan Futbolcular Görmeyelim... AMA ALAY KONUSU OLMAYALIM YETER !!! GERCEKTEN EGER SIZE SORUYORUM SAKARYAYA 10 KISI KALMIS TAKIMA KARSI KAZANAMAZSAK BERABERE KALALIM ANLAYISI YAKISMIYOR BESIKTASA:.. Yenemezsen yenil ama Ruhunla oyna adam gibi oyna Formanin hakkini ver...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ Konu Norton tarafından (30-10-2006 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
zamane sözlük - mario jardel Jardel i ne kadara almıştık S A B A H O N L I N E 20.07.2000 2. öncelerden ruh yokmuydu hic ozamanlardan bahsetmiyorsun sadece ilhanli noumali gelen sampiyonluk olan sezondan bahsediyorsun... 3. sen ne dersen de söylediklerin ap acik ortada SEVINMEK ICIN SEVIYORSUN... 4. daha seninle bu konular hakinda tartismaya girmicem...herkesin görüs acisi baskadir...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tamam Yenilelim her maci alay konusu olalim Avrupaya hic cikmayalim.. hedefimiz herzaman ilk 5 veya 6 olsun birakalim derbileri artik rakiplerimizi anadolu takimlarindan secelim ama her yil kadro kurmak icin 10 milyonlarca harcama yapalim fark etmez ... yazik be anlayisiniza yazik biraz düsünün...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
her yil 10 milyonlarca neden acaba???? Del Bosque istifa Riza istifa Tigana istifa diyenler, yüzünden antrönörleri kovanlarin yüzünden, Teknik direktörü kovuyoruz degistiriyoruz gelen adam yeni sistem kuracak, onun icin yeni oyuncular almak istiyor bu ne oluyor bosuna masraf, milyonlarca para...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() | #37 | |||
Guest
| Alıntı:
2. önce de ruh vardı dediğim gibi ben fazla eskiye gitmedim metinli , rızalı alili feyyazlı BJK ye laf söylemem söyletmem..onlara ruhsuz demedim... 3 siz sadece laflarınızı yememek için hala inadına Tigana diyorsunuz ortada hiçbir başarısı olmayan hala yanlış sistemde inat eden ve takımı da bu sistemde oynatan birine nasıl inadına dersiniz hala şaşıyorum..fikirlerine saygım var BJK li olduğuna inanıyorum şunu burda değil de beşiktaş dışındaki bir forumda dense sen BJK li değilsin derdim... 4 bende seninle bu konuları tartişmicam..dediğim gibi bazıları gözü ile bazıları dili ile bazıları kalbi ile sever Ben ruhumla seviyorum..herkezin hislerine görüşlerine saygım var..Ruhuyla seven insanla tartışırım o kadar...... | |||
![]() | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tamam madem sevinmek icin sevmedik ok , ozaman 2.ligten alalim oyunculari avrupada star oyuncu da almayalim.. hem bütceye zarar vermez bide antönör olarak alalim yilmaz vurali... ohhh
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | arkadaşım lütfen konuyu saptırma ne alaka bizim dediğimizle bu konu
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |