![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bu zor günde Tiganaya destek ne demek. bu zorlukları takıma bela eden kendisi ,birde kalkmış ona destek olmaya kalkışıyorsunuz. 3 yıldır adam gönderiliyor demişsin. o halde teknik direktör seçimi ve oyuncu seçiminde yanlışlık yapan yönetim tek suçlu demektir. real madritten başka takım çalıştırmayan ve sadece oda bir kaç yıl A takımını çalıştıran,ispanya dışından başka ülke tanımayan birini kalk istanbula getir ,adamı sudan çıkmış balığa çevir.sonrada destek olma ,kurtlara yem et. Bu mudur doğru teknik adam seçim kriteri . Adam doğru idiyse onu neden hemen harcadı yönetim. Rıza için içimizden biri denildi. büyük hevesle takımın başına geçti.Fakat gene yönetim içindeki kurtlar tarafından sürekli engellendi ve dışlandı.Demirörenin ,Rıza ile sözleşme imza töreni sırasında kameralara yansıyan suratında memnuniyetsizlik ve isteksizlik akıyordu.Daha imza atılırken Rızaya takındığı tavırla bu işin sürdürmeyeceği belli idi. Sonrada kullandığı bazı taraftar grupları sayesinde de aleyhine baskı unsuru olarak kullandı ve Rıza yollandı. sonrada bulunmaz hint kumaşı olarak allanıp pullanan fakat Fulham başkanı tarafından komisyonculukla suçlanan biri teknikdirektör olarak alındı. Komisyoncu,çıkarcı ,inatcı ve de oyun okuma kapasite sınırlı Tigana dan ne buldunuzsa sizin gözdeniz oldu. Neymiş tazminatı fazla imiş.Onunla sözleşme yaparken yönetimden kafası çalışan bir kişi bilemi yoktu. Burası sömürge ülkesimi ,sözlemeye her dediğini kabul ettiler.Aldığı ücret kariyer olarak ondan daha iyi olanlara yakın ,verdiği kocaman bir hiç. İNADINA TİGANA ...İNADINA TİGANA DİYENLER. ALTERNATİF ÜRETEMEYENLERDİR. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |