![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Anti bobocular nerde.... 7 gol atinca sustular birden
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo'yu geçen sene değilde bu sene bu istatistiklerle almaya kalksak alamazdık. Biraz geç geçtiğimiz tek forvetli sistemde Ricardinho Bobo'yu gol kralı yapar. Nobre'nin mücadelesini görüp Bobo'yu kötüleyerek Nobre'yi yüceltmek yanlış olur. Bize şu aşamada 3. golcü lazım. Gökhan Güleç kiraya verilip, Gökhan Ünal veya Hasan Kabze alınabilir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tüm takım oyuncularımız aynı performansı göstercek görürsünüz takımda bariz gelişme ve düzelme var.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | uyeni oluşan bir takım zaten gençlerden oluştu bobonunda genç olması normal | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
delgado da genç ama ben bobodan daha çok güveniyorum takımı sırtlar diyebiliyorum ama bobo için asla
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON Konu bjk19.03 tarafından (19-12-2006 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | zaten var rico,delgado,nobre kleberson, bobo varsın tecrübesiz olsun ama çok şeyler öğrenmesi lazım orası bir gerçek | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ben yabancı kontenjanı açısından söylüyorum.elinde bir ilhan bir nouma olur boboya sabredersin(ben sabredilsede birşey olucağına inanmıyorum). ama zaten kritk bölgede oynuyor bize yoktan pozisyon oluşturacak bir forvet lazım ben gökhan ü. attığı gollere bakıyorum maç içinde yaptıklarına bakıyorum(hava hakimiyeti topla yaptığı koşu adam geçme son vuruş )bobo dan 2 gömlek daha iyi hemde türk. ben takım çok kötü bile oynasa hatta kendi bile kötü oynarken maç kazandıracak cinsten adam istiyorum
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |