![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
gelelim forvete bende senle aynı fikirdeyim gökhanın formsuzluğunu düşünürsek bobo ve nobrenin yanına bir forvet daha isterim ama bu üçünden farklı özellikler olmalı hızlı,esnek,sinsi (e'too gibi biri) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | geleli bir sezon oldu toplam 31 mac 21 gol 2900dk gorev yapmis buda demekki 30 mac 21 gol bu 21 yasindaki bir futbolcunun istatistikleri yanibu sezon 12 gol atan bobo gitsin 3 gol atan nobre kalsin guldurmeyin adami allah askina | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | nobre türk statüsünde bobo yabancı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben sezon basinda bobo ve gökhan gülec icin kiraya verilmeli iyi bir forvet alinmali demistim.. sözümün arkasindayim.. yine bobonun kesinlikle satilmamasi gerektigini ileride bize cok yararli olacagini da.. uefa dan elendik bu saatten sonra isterse banko bobo oynasin.. o bobo sizin övdügünüz kadar yeterliyse bir gol atsaydi leverkusen macinda.. nobre de öyle güleci zaten saymiyorum adam sadece yedek olur bu takimda o da 3. yedek yani iyi bir forvetin olur.. nobre ya da bobo onun yedegi yada partneri olur onunda yedegi gülec olur ancak .. maalesef simdilik böyle... esasinda severim gülec in kisiligini efendi saygili cocuk, karekter olarak besiktasa yakisiyor ama futbol teknigi ve tecrübesi yakismiyor..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Dikkatimi çalınan bir nokta var : Hoydonk denen adam eziklere kaç maç kazandırdı?? Çok maç!!! Alex (yada Ortega)'in yaptığı kenar ortaya çıkar vururdu,yada serbest atıştan atar,alırlardı... Bize böyle isimli ve tecrübeli adam lazım bir tane. Rico pasha tamamda, ona uyacak adam yok. En iyi uyanan ve uyan Bobo... Zaten attığı gol sayısından belli...Nobre hele hiç bu işlerin adamı değillll.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |