![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | nobre de sakatlandı artık tek forvetli sistemi denemeliyiz | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | KESİNLİKLE HAKLISIN KARDEŞİM BOBO TEK FORVET ARKASINDA RİCARDİNHO VE DELGADO BOBO RİCARDİNHO DELGADO
__________________ ***ESKİŞEHİRLİ KARTAL*** | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | haklısınız katılıyorum.
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ.Uzatmaya Gerek Yok... | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Delgadonun mucizeden önce biraz top oynaması lazım.Sahada hiçbirşey yapmayıp,sırf artislik yapıp ARJ milli takımına alınılmaz.Sonra ağlar işte aimara para verim,saviola gitsin,messinin bacağı kopsun die.Biraz abartıya kaçmadan sıradan oynamaya çalışsa çok daha buyuk iş yapacak şu takımda..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | koray ile kleberson da iyileşti diye düşünürsek şöyle bi 11 iyi olabilir runje serdar kurtuluş-----ibo toraman-----gökhan zan-----ibo üzülmez koray---------kleberson burak--------ricardinho-------delgado bobo | ||
| |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Toraman : Stoper ama sağ bekte oynuyo Koray : Ön libero ama stoper de oynuyo (Hadi bu bi derece tamam diyelim ) Fahri : Ön libero ama sağ iç oynuyo Serdar : Sağ kanat ama ön libero oynuyo Sedef : Sol bek ama sol iç oynuyo Tandoğan : Sağ açık ama sağ bek oynuyo Baki : Stoper(onu da oynayamıyo da neyse stoper diyelim) ama haftalarca sol bek oynadı.Hatta Koray düzelince oraya geçmesinden korkuyorum İ.Akın : Sol kanat ya da forvet ama son buluş olarak sağ kanatta oynadı. Herşeyi bitirdik ters ayaklı adam oynatarak rakipleri şaşırtmaya başladık. (Bunu da savunan Tigana'cılar olur kesin. ) Sol kanatta anlamsız şekilde Burak da denendi.Sakın bana Arda ya da Hasan Şaş örneği vermeye kalkmasın kimse o adamlar iki ayağını da kullanıyo Burak'ta böyle bir özellik yok . Yukardakilere baktıktan sonra bu adamın Delgado ile Ricardinho'yu birlikte oynatacak bir sistem bulması beklenebilir mi ? Aramıyo ki bulsun.Onun tek amacı inatları üzerine devam etmek.Futbolcular bile adama laf sokuyo yani bu demek ki futbolcuların artık bu adama gram güveni kalmamış. İnadına Tigana'cılara duyurulur..
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |