![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu adam nasıl beşiktaşlı olunur bilmiyor. beşiktaşlı olmak haksızlıklara baş kaldırmaktır. hak yemek değil. beşiktaşımızın hakkını yedi. sonrada çıkmış beşiktaşlıyım diyor. bu şuna benziyor amerikada hapisanelerde müslümanların hakimiyeti vardır ve her hapse düşen korunmk için müslüman olur bakınız mayk tyson. buda basında biyer bulmak için beşiktaşlıyım diyor şeref yoksunu olanlar beşiktaşlı olamaz.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
|
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | amiiiinnnnnnnnn.....herkez besiktasli olmaz, hele hele tasi secti diye, tövbe tövbe....besiktasli dogarsin´, ve kimse sana hangi takimi tutugunu söylemez, sen onlara söylersin, BESIKTASLIYIM diye....ayrica bence bu samsun macindan sonra biz kahrolduk, adamin yönettigi gese maclarinida gördüm ben, orda niye kart göstermiyordu???....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |