![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
![]() <H3>Kartal olağanüstü toplandı! Beşiktaş yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla biraraya geldi. Beşiktaş'ın dün Sakaryaspor karşılaşmasında aldığı beraberlik ve maç sonu yaşanan olaylar üzerine siyah beyazlı yönetim, futbolcular ve teknik heyetle Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde biraraya geldi. Bugün saat 15.00'te yapılacak antrenman öncesi düzenlenen toplantı halen devam ediyor. 30.10.2006 ![]() Kaynak : DHA</H3> ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu takımı disipline etmek lazım toplanmakta geç kaldılar... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu toplantı herşeyi aile içinde çözdük,yola devam ediyoruz , görürsünüz dağıtacaz ortalığı nidalarıyla biter.Nasıl olsa kozlar Tigana'da.Koca camia tek bir adamı inatlarından vazgeçirmek için uğraş veriyo.Sevgili yönetim Beşiktaş'ı düşürdüğün hallere bak.Tigana'dan önce gitmesi gereken sizlersiniz.Adamın kendisine değil bu şartlarda sözleşme yapanlara kızmak lazım.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |