![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
"Tigana ikinci bir şans istiyor" Beşiktaş'ın Tottenham'la oynadığı maçtan sonra İngiliz gazetelerinin Jean Tigana'ya olan ilgisi arttı. Önce Guardian'da Tigana'nın Fulham Başkanı Mohamed Fayed'le ilgili davası yüzünden Fransız Milli Takımı'nın başına geçemediği haberi yayınlandı. Ardından Henry'nin Fransız çalıştırıcıyı 'Tigana'yı öldürecektim' ifadesi ile övdüğü sözleri manşetlere çıktı. Son olarak da dünkü Sun'da yine Tigana vardı ve haberin manşetini Tigana'nın İngiliz kulüplerinden ikinci bir şans isteği süslüyordu. Gazete Fayed'in açtığı davayı kazanan Tigana'nın Avrupa ve Afrika'daki mali işlemleri ile ilgili Fransız vergi savcılarının soruşturmasından da geçen hafta aklandığını vurguladı. Sun, Tigana'nın futboldaki geleceğini tehdit eden dava ile ilgili olarak ilk kez konuştuğunu belirterek, Fransız çalıştırıcının, 'Bütün davalardan aklandım. Premiership'e bir gün dönmem şimdi mümkün ve Fulham ile İngiltere'de çalışmayı seviyordum. Fantastikti' şeklindeki sözlerine yer verdi. Tigana, hakkındaki davaları kaybetse kariyerine noktayı koyacağını da belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Fransa'da birçok üst düzey takımdan ve birçok milli takımdan teklif aldım. Davanın sonucunu beklediğim için hayır dedim. Eğer davayı kaybetseydim, futbolu bırakacaktım. Fulham'ın maçlarını takip ediyorum. İngiltere'de harika bir hayat vardı ve orada yaptıklarımı sevdim. Fulham hep yüreğimde olacak. Bu kulübü seviyorum'. 27.10.2006 ![]() Kaynak : Akşam Ne kadar doğrudur bilemem ama ingiliz gazeteleri yazmış arkadaşlar....
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tigana sende sasırma iste inadına tigana diyoruz bütün sıkıntılara gögus geriorus sen kalkmıs neler diosun gitmek isteyen burda kalamaz istiyorsan yolun acık olsun görevdeyken sana gösterdiğimiz sabrıda hic bir hocaya göstermedik haberin olsun ona göre haraket et...
__________________ EROS AŞKI BİZDEN ÖĞRENSİN ![]() ![]() ![]() TEK ASK BESİTASK... ________________________ BASKA SEVDALARA KAPALI'YIZ!!!... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla öyle diyordu birader,bi bıkmışlık bi bezmişlik vardı üstüne ama hayırlısı bakalım..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| haber de balon olabilir..dediğin gibi hayırlısı bekleyip görmek lazım...ateş olmayan yerden duman çıkar mı ? çıkmaz... ama bu medyadan herşeyi beklerim...inandırıcı gelmedi.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |