![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 2 senedir aynı hatayı yapıyor yönetim inşallah bu sene yapmayacak | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | riza nin ne oldugunu anladim artik , basinda on planda olmak icin kovuldugu gunden beri hep konusuyor kendini dusuruyor herkezin onunde hic saygisi kalmadi iyi ki kurtulmusuz rizadan...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yahu tamam, herkesin yorumuna saygı duyalım bıdı bıdı ama güzel kardeşim, senin yaşın kaaaç, başın kaç! Sen Rıza'yı masallarda dinleyen insansın. Koskoca Kaptan'a, konu her ne olursa olsun, bu tip saygısız yakıştırmaların hiç hoş olmuş mu??? | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Jo Negociata - Vetëvendosje ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hayrola kardes slogani biliyomusun ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | slogan: ölümüne kartaliz biraz gaffurun ki ne benzedi ama..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| | |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Kürşatları,Güvenleri,Youlaları,A.Dursunları ben mi topladım bu takıma Rıza Kaptan.Sana saygım çok büyük ama sen haketmiştin gönderilmeyi.Takımı Anadolu takımı yapmıştın.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | rızanın hakkı değildi zaten del bosqu gidince meanetti neden seneye başladı onuda anlamadım
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |