![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #38 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Gitme Kleberson! ![]() Sergilediği performansla Beşiktaş’ın değişmez oyuncuları arasına giren Ricardinho, gönderilmesi gündemde olan vatandaşı Kleberson’a destek oldu. Ricardinho’nun, Siyah-Beyazlı ekibe transferinde büyük pay sahibi olan, Sambacı’yı evinde ağırlayan ve Türkiye hakkında olumlu referans veren Kleberson’a gitmemesi yönünde baskı yaptığı bildirildi. İlk geldiğinde eleştirildiğini hatırlatan Rico, takım arkadaşını, “Ben de ilk zamanlar zorlandım, ayrılmayı bile düşündüm. Ancak gelinen nokta belli. Şimdi Türkiye’yi, Beşiktaş’ı seviyorum. Her futbolcu kötü günler yaşayabilir. Burada hep birlikte olmamız avantaj. En azından sezon sonuna kadar beklemeli, kararını öyle vermelisin. Sabredersen kazanırsın” diyerek motive etti.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | GO HOME TİGANA GO HOME KLEBERSON.Artık sabır taştı.Bir şey daha ilave edeyim kle başka takımda gidince orada çok başarılı olacağını adım gibi biliyorum.Çünkü bizde bir uğursuzlık.War süper bir oyuncu olan carew bile 2-3 maç dooru dğrğst oynadı.Şimdi yine bizden ayrılan herkes döktürüyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |