![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aday olması beşiktaşımızın lehine başkan olur olmaz o ayrı ama aday çıkması güzel bişey beşiktaşımıza kim hayır getirecekse o başkan olsun
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bir ara ormanı demirörenin yerine tercih etmiştim.Fakat konuşmaları ve tutumlarını görünce al birin vur ötekine misali. ikiside Beşiktaşımızı aydınlığa ulaştıracak çap ve vizyonda değiller. seçimde bunları eline kalırsa vah Beşiktaşımın geleceğine | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | fikret orman biraz pasif birisi. yine haklarımız yenecek eminim.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| | |
| | #7 | ||
| Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() Demirören sıkıntıya girdi Yaklaşan kongre öncesinde Beşiktaş'ta kadro kurma çalışmaları sürüyor. Başkan Yıldırım Demirören'in kozlarından Yılmaz Ekergil'in ailesinden gelen baskılar üzerine yönetime girmek istememesi sıkıntı yaratıyor. Öte yandan adaylık konusunda net bir açıklama yapmayan muhalefetin ağır topu Fikret Orman'ın kararı da merakla bekleniyor. Kaynak:Takvim | ||
|
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yönetim kalmalı ama bence akıllarını başına almalılar.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |