![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #53 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş'ın önde gelen iş adamları son üç günde iki kez toplandı. İşte perde arakasındaki gelişmeler... Beşiktaş'ın önde gelen işadamları Tuncay Özilhan, İhsan Kalkavan, Turgay Ciner, Zafer Yıldırım, Bahattin Demir, Hasan Gocay, Latif Ayaz, Sefa Dinçer, Faik Akdil önderliğinde yapılan toplantı salı günü Kuruçeşme'de; Perşembe akşamı ise Swiss Otel'de yapıldı. Yaklaşık 50 kongre üyesinin katıldığı toplantılarda Ankara, İzmir ve Anadolu Derneklerinin temsilcileri katıldı. Pazartesi günü yapılacak toplantıda başkan adayının açıklanabileceği belirtildi. kaynak:Kartalhaber.com
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynen katılıyorum bizim başkana resmen tüpcu diye seslenildiğinde kimse bişy yapamıyor fenere maç cezası geldi bütün febe yönetimi ağaya kalktı bu bizede bir maç cezası olarak yansıdı bizikiler halen bakıyor...kardeşim hırslı gerektiği yerde aleyhimize konuşan dış kuvvetlere SUS! diyecekbir başkan istiyorum..
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | benim fikrim başkan yine yıldırım demirören olmalı. hataları olsa da sadece madalyonun bi yüzüne bakmayalım. çok güçlü bir yönetim listesiyle daha güçlü ve daha iyi bir yönetim olcagını tahmin ediyorum.yaptıgı hatalarından ders lamıs gibi görünüyor ve neler yapabilecegini görmek içinde bir dönem daha yıldırım demirören başkan olarak kalmalıdır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bir ara ormanı demirörenin yerine tercih etmiştim.Fakat konuşmaları ve tutumlarını görünce al birin vur ötekine misali. ikiside Beşiktaşımızı aydınlığa ulaştıracak çap ve vizyonda değiller. seçimde bunları eline kalırsa vah Beşiktaşımın geleceğine | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() Demirören sıkıntıya girdi Yaklaşan kongre öncesinde Beşiktaş'ta kadro kurma çalışmaları sürüyor. Başkan Yıldırım Demirören'in kozlarından Yılmaz Ekergil'in ailesinden gelen baskılar üzerine yönetime girmek istememesi sıkıntı yaratıyor. Öte yandan adaylık konusunda net bir açıklama yapmayan muhalefetin ağır topu Fikret Orman'ın kararı da merakla bekleniyor. Kaynak:Takvim | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |