![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakarya Üniversitesi Beşiktaş Kulübü üyesi öğrencileri tarafından düzenlenen panele konuşmacı olarak katılan Kazım Kanat çok ilginç bir iddiada bulundu... PASCAL NOUMA BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLMASIN DİYE GÖNDERİLDİ KAZIM KANAT: "PASCAL NOUMA'YI CUMHURBAŞKANI GÖNDERTTİ'' Bir öğrencinin futboldaki şike olayları ile ilgili sorusu üzerine Kazım Kanat, şikeyi kurumların değil, kişilerin yaptığını kaydetti. Kişilerin yaptığı şikenin cezasını kulüplerin ve camianın ödediğini anlatan kanat, hiç kimsenin hiç bir spor kulübünü zan altında bırakmaya hakkı olmadığını vurguladı. Kişilerin yaptığı çirkinliği camiaların ödediğini dile getiren Kanat, Pascal Nouma'nın gönderilmesini Cumhurbaşkanı'nın istediğini ileri sürdü. Kanat sözlerini şöyle sürdürdü: "Kişiler çirkinliği yapar faturayı camia öder. Ama doğru olan bu değil. Bir kaç kişinin Çaykur Rizespor ile Akçaabat Sebatspor maçında yaptığı utanmazlığı, çirkinliği Beşiktaş'ın üzerinde bir kara leke gibi kaldı. Ancak Beşiktaş bu insanları içinden geç temizledi. Trübünde olmak başka bir şey yönetimde olmak başka bir şey. Pascal Nouma'yı gönderen, Kulüp Başkanı'nı arayan Cumhurbaşkanı'dır. Serdar Bilgili sabah Pascal'a destek vermişti. Ancak öğleden sonra gönderildiğini açıkladı. Ben o gün Beşiktaş şampiyon olur demiştim." kaynak:internetspor.com
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |