![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() |
bunu başka bir topiçte yazmıştım ama sizin düşüncelerinizi merak ediyorum o yüzden konu olarak açtım ya şampiyon olmak umrumda bile değil olsak mükemmel olur ama biz futbol namına ilk yarı boyunca hiç birşey yapmadık.biz adam gibi top oynayalım rakibi ezelim şansızlıktan yenilelim puan kaybedelim.bu 3 maç olur 5 maç olur 10 maç olur ama sonra galibiyetler zinciri gelir.ama bizde elle tutulur hiçbirşey yok. ya benim hazmedemediğim beşiktaşın konya maçından sonra bursa maçından sonra zafer çığlığı atmasından.biz barcelonayı 3-0 feneri 3-0 falan seriye bağlamış bir takımken bunları konuşurken konya g.birliği rize maçları hatta buca maçlarıyla avunmasmız pascal ilhan ahmet d.carew gibi isimleri bile eleştirirken bugün boboya nobreye sahip çıkmamız bobo 7 gol attı nobre çok savaştı dememiz luce avrupada çeyrek finalde elenince bu takıma elendik biz bu kupayı alabilirdik derken korkak oynuyoruz farka gidicekken frene basıyoruz diye hayıflanırken 52 maçta 1 mağlubiyet almış hocayı yollamışken (asrın hatası) şimdi yok d. bükreşe yenilip iyi oynadık olsun dememiz leverkusenden puan alamayıp elenememiz ligde 8 puan geride olamız (bu dediğim gibi önemli değil umut ışığı olsa herzaman sabrederim)gol bulunca değilde gol pozisyonuna girince sevinir duruma düşmemzi beni kahrediyor.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |