![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
yoksa siz beşiktaş değil tigana taraftarımısınız? bence tigana beşiktaş alt yapısında daha başarılı olur sizi fransaya yollamayalım alt yapıda beraber çalışın. a takıma bulaşmayında
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence tiganayı destekleyen kimse inat uğruna destek vermiyor.... hayır neyin inadını yapacağız ki.... zamanında gönderilen teknik adamlardan sonra beşiktaşımız ne hale düştüyse,tiganada gönderilirse aynı duruma düşeceği için tepkiliyiz.... futbolcu yada teknik adam göndermek kolay....o gitsin bu gitsin demek kolay.....ama giden her bir futbolcu yada teknik adamın beşiktaşımız maddi olarak ne kadar zarar verdiğini de düşünün lütfen..... anlık başarı,anlık sevinçlerin peşinde olmayın....istikrardan yana olunki,seri başarılarımız olsun......
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ KIRARIZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | del bosque ler tiganalar yanlış insandı oyle mi? zamanında lucescuyuda yolladık oda yanlış insan mı bu mantaliteye gore?
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Guest
| Lucescu yu yollamak yanlışlıktı...Delbosqueyi de öyle...dikkat edersen kerem kardşe ben arkadşaın yazdığına cevap verdim..herzaman değişiklikler kötü olmuyor dedim...bir istisnayı gösterdim... | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ozaman tigananın yanlış olup olmadığını nasıl anlıycaz sence(sadece fikrini ogrenmek istiyorum)
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |