![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
kalın yazılmıs ve altı çizilmiş yeri gözlerini aç iyi oku.!!ne yazdıgımı ben çok iyi biliyorum. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| ayrıca senin açtığın bir serdar konusu var...orda yorumumu okuduysan sezarın hakkı sezara dedim tigananın en iyi yaptığı iş dedim...bir ordaki yorumumu da oku...neyse arkadaşlar tartışma çok farklı şekiller aldı....konuyla alakası olmayan...bence bunları bitirelim... | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ezik medyaya inat; bu genç kadroya sabredemeyenlere, günlük başarı bekleyenlere inat; geçmiş birkaç yılda yapılan yanlışların farkına varamayıp aynı yanlışlara beşiktaşı sürüklemek isteyenlere, bu yanlışlardan hala dersler çıkaramayanlara inat; İNADINA TIGANA!!!
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | estagfurullah iyi akşamlar bende kaçanzi gece 12 de halı saha maçım var biraz ders çalışıyım bari ozamana kadar.iyi akşamlar
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |