![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya Adama Biraz Saygu Duyun.. ve Gerçekleri Kabullenin... Her Ne Kadar Suanda Bizde Başarısızda Olsa.. Geçmişte Büyük Başarıları Var..... bu yorum sana ait değil mi kardeşim ve bu ispat değilse daha çıkartıyım sana ispat(forum u terk etmene gerek yok ![]()
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. Konu KEREM tarafından (24-12-2006 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #53 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
bu arada ukrayna ya git arkasında dur ile fransa vatandası ol arasında çok büyük bir fark var. ikisini kıyas bile edemeyiz. zaten ben lafına alınmıs değilim, sölediğinde ciddi olmadıgını yukarıdaki yorumundan anlayabiliyorum. neyse kimseyi kırmak,rencide etmek,saygısızca suçlamak haddimiz değil. konumuzda bu değil zaten,fazla uzatıp konu dışına taşmaya gerek yok kardes. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
Guest
| arkadaşım bundan bir önceki yorumumu okurmusun..yani hiç böyle kendini ispatlama çabalarına girme sen boşver.... | ||
![]() |
![]() | #55 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Haklısın Kardesim...
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kerem kardesim bu yorum ve bunun gibi bi çok yorum. ben kimseye çamur atarak konusmam.6 aydır bu foruma üyeyim ve herkesin yorumunu okuyup takip ediyorum. hiç bir şekilde kimsenin yorumunu okumadan da cevap vermem.!! ayrıca özgür heralde arkadası9n ismi,forumu terk etmene gerek yok. sadece şeffaf ol,kendi düşüncene ve fikrine saygılı ol yeter..!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #59 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sürgün kardeş sence inanmasam destekler miyim?benim hayatım beşiktaş..onun başarısız olmasını ister miyim? dedemin öldüğünü ögrendiğimde bjk maçına gidiyordum babam "başımız saolsun eve gel" demişti.ben beşiktaş maçına gittim oyle dondum.vizeye girmedim bukreş maçını izledim.ben takımda o ışığı goruyorum ve duşuncelerimizde haksız cıkarttığını goruyorum tigananın bizi.kleberson sakatlandığında serdarı aldığında tigana etmediğim kufuru bırakmamıştım biliyo musun?Ama o serdar turkiyenin en az 12 sene onlibero eksiğini kapatıcak.Sence oda alamazmıydı futbolda son demine gelmiş adamları?bu sene deneyimleriyle şampiyonda yaparlardı onlar takımı.Ama tigana genclere yoneldi ve bunu sadece beşiktaş için yapmadı turkiye içinde yaptı.Yıldız almadı yıldız yaratmak istedi.eger fulhamda ona atılan iftira olmasaydı suanda fransa milli takımının başındaydı tigana(teklif gelmişti fransa milli takımından)bobo yu aldırdı herkes karşı çıktı(ben dahil)cisse leri alalım wiltord ları alalım diye.haksız mıyım?ama suanda 5.5 milyon euro oneriyor bordeoux ona.5 ayda fiyatını 3 katına cıkardı cocuk.serdarı emin ol 8 milyon euro ya sattırmaz tigana.bunun haricinde yollanırsa ona verilmesi gereken 3.75 milyon euro luk bi tazminatta var suanda ayrıca yardımcılarınada verilecek bi para.. bence o paranın uzerine klebersonuda satıp mavubayı alsak ileriyede serhatı alsak bizi kimse tutamaz
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |