![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ben luce nin gelmesinden yanayım..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #93 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Canın sıkılmasın Sürgüncüğüm, kesin olarak gelmeyecekmiş, teyid edildi... Ayrıca iyidir, sıkı can, kolay çıkmaz, hehehehe... Sürgün, kınamı aldım, burada "Tiganacı"(!!!!) arkadaşlarla birlikte yakçaz!!! hahahahahaha.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #94 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #95 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Mircea Lucescu Shakhtar ile 3 yıllık anlaşma imzalamıştır.Dilerim artık Lucescu'nun "L"'si Beşiktaş ile anılmaz bir daha.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #98 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktaşa teknik direktör olmak o kadar kolay değil bence.. lucescu yedekleme mi yapıyor ya ne o seve seve gelirim sonra da anlaşmalar falan...şu zamana kadar istiyordum ama bundan sonra gelmesin...
__________________ there are two things in my life 1.BEŞİKTAŞ 2.MORE BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #99 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Tigana ile birlikteki 3-4 yıldan sonra (geçirebilirsek eğer) gelebilirler.Ama şu an Mourinho gelse bu kaosu kaldıramaz ve istifa eder ya da kovulur.İşte bunu anlayamıyoruz ne yazık ki.Dilerim daha da acı bir şekilde anlamayız.Hep birileri gelsin birileri gitsin zihniyeti ile başarıya ulaşmak imkansız.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #100 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |