![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kulübümüz’den Açıklama 26.12.2006 14:58 Bugün Akşam Gazetesi’nde “Asla Gelmem” başlığı ile yayımlanan haberde, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in, Takımımız’ın eski teknik direktörü Sayın Mircea Lucescu’ya “Takımın başına geç” şeklinde teklifte bulunduğu iddiası tamamen asılsızdır. Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, yakın dostu olan Sayın Mircea Lucescu ile her zaman görüştüklerini fakat kendisine transfer teklifinde bulunmadığını ifade etmiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız, BEŞİKTAŞ JK
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | teklif kabul edilmedi ve açıklama hemen geldi. Lucescunun vereceği cevap bekleniyordu red cevabı geldi ve hemen yalanlama geldi. ibra aybabaya doğru iyiden iyiye dönmeye başladı. | ||
| | |
| | #7 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer lucescu gelıcekse transfer yapılmasın cunku gelirken 1 romen 2 rus garanti getirir ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| | |
| | #10 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ben luce nin gelmesinden yanayım..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |