![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ilhanımızın geri dönmesi cok zor...dönse bile eski performansını sergilemesi cok zor...keşke bir şeyler için gec olmasaydı ama malesef durum böyle... ilhanım biraz da kendi kendini yaktı ama olsun ne yapalım... onun hırsında futbolcuya cok ihtiyacımız var...
__________________ there are two things in my life 1.BEŞİKTAŞ 2.MORE BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
߀ŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | BEŞİKTAŞ bir daha İ.mansız gibi Futbolcu göremiyecek Ve eğer Beşiktaşa gelirse ilhan bunca zaman futbol'a ara vermesi Beşiktaş'ta oynıcağı günler için kötü bi boşluk olcak Umarım Hayırlısı Olur Bu Taraftar İlhannnnn Mansızzzzz Diye Tribünlerde Bağırmayı Özledi ![]() ![]()
__________________ .................................... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | İlhan Mansız gerçekten çok büyük bir efsane... Eğer gelirse bu haliyle bile eziklerden aldığımız forvetten daha çok gol atacağına adım kadar eminim...En Kötü en vasat oyunuyla bile inönü de görmek isterim hala açıkçası...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Alıntı:
olamaz... o yüzden hiçbir zman ilhan sahanın en kötüsü olmaz...Nobre gibi 50 tanesinide önüne ekler gol atar ![]()
__________________ Besiktas JK . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
߀ŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | yo asla ilhan kötü demiyorum demek istediğim ilhan ın verdiği ara yüzünden performans'ı düşmüştür bu bizim alıştığımız ilhan a benzemeyebilir ama düzelir toparlar 1 kaç ayda Runje ve Tigana konusunda da kimse onlardan daha kötü olamazlar ikiside alanında mükemmel derecede berbat ![]()
__________________ .................................... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Guest
| Alıntı:
şuan samimi söylüyorum ve yürekten inanıyorum İlhan Mansız bu takımın forvetinde olsa Nobre den de Bobo dan da daha fazla golü vardı...ya ayrıca nelerine sabrediyoruz en azından o adamda mangal gibi yürek , kartal gibi ruh var.... | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 40 yaşına gelmiş ve hala 20'lik gençleri cebinden çıkartırcasına futbol oynayanlar var. Ya Türkiye'de Şaban bile 36 sına geldi hala futbol oynuyo ve bu adama hala futbolcu deniliyo. İlhan eski formunun 3de2sini yakalasın çok başarılı olur.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |