![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence takımın en önemli eksiği forvet. dripling yapabilen, adam geçebilen, süratli olan, verkaç yapan, kuvvetli, top tutan, toplara sert ve düzgün vuran, bitirici vuruşlar yapabilen forvet lazım. bobo bu yükü kaldıramıyor. devre arası mutlaka yukarıdaki özelliklere sahip yabancı bir forvet almamız lazım. kısacası ilhan mansız-ailton karışımı bir forvet istiyorum.
__________________ ARMIZDAKİ FARK; AŞK | ||
![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #33 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tam olarak değil. fatih tekke istikrarsız bir futbolcu. birde biraz duygusal. yönetim bu ucuza getirme zihniyetinden vazgeçip çok iyi birini almalı. türk olarak birtek halil altıntop derim. yabancı ise çok var ama parana kıyacaksın. gerçi bizm yönetimin cebinde akrep olduğu için pekte ümidim yok.
__________________ ARMIZDAKİ FARK; AŞK | ||
![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #35 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | benimde aklıma morientes geliyor nedense | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | imkansız zatende valencianı işi gücü yok bize satacak | ||
![]() |
![]() | #39 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
ama ailtonla olacak işler değil bunlar kimse kandırmasın kendisini forvete alacaksın hırs dolu bi adam sadece savaşçı kimliğe sahip olsun ilhan yada nouma gibi şu anda türk olarak benim nihat aklımdan geçen yabancı olarakta aklıma carew ve asomuah geliyor.Bu forvetlerin hepsini gönder yerine al dediğim adamları nasıl gol atıyoruz o zaman gör...
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |