![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Adı teşvik primlerine karışmış bir adamın burada tartışılması bile utanç vericidir.Git gide Beşiktaş geleneklerinden uzaklaşıyoruz.Yazık gerçekten.O geleceğine Ertuğrul Sağlam'ı binlerce kere tercih ederim.En azından insan gibi insan..
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | ERsun YaNal büyük takım çalıştıramayacağını milli takımda gösterdi + fb ye gitmek için can atan birinin BJK de işi olmaz..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | daha önce şike yapmış bi adamı nasıl istersiniz bende bunu anlamıyorum. fenerli oyuncuları kulüplerinde oynamasalar bile milli takıma alan bizim en iyi oynayan oyuncularımızı milli takımaalmayan adamı neden bukadar istiyorsunuz anlamıyorum. bence kesinlikle gelmesin.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | adam fb için can atıyor.. milli maçlar sonrasında ''yanal istifa '' seslerinin inönüde de yükselmesini istemiyorum!
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | eziklere can atan adam besiktas ruhuna zor alisir.. herkes nobre olamaz..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |