![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşlar serhata ne dersiniz adam anderlechte yedek o da iyi futbolcu | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kimse kusura bakmasın nobre bizde golü unttu gol atamayan forvet istemiyortum ben boboyada laf edenlere bobo attıgı golerle cevap veriyo keşke ailton kontenjanda boşken kalsaydı..
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | pozisyon üretemiyoruz diyorsunuz ama pozisyon üretmek için dripling yapan, aralara kaçan bir forvet lazım. bizim hiçbir forvetimizde bu özellikler yok. bütün forvetlerimizin özellikleri aynı.
__________________ ARMIZDAKİ FARK; AŞK | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobo ve nobre ye orta glmio..nobre ortadan gln topa kafa vurmk istyo..onun içnde alit. oynması lzım..kptan ztn iyi orta yptıgı pk solnmz..yany sorun forvette degil..ara pslrla ortalarla gol atan bi ekip degilz..ama inş diinamo mcındaki kdroyu bozmssa antalya'yı frklı ynriz
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | evet daha dinamo maçı oynanmadan bu başlıkda yazmıştım pozisyon bulsak da gol sorunumuz çözülmez die sanırım dünkü maç yeterince açıklayıcı olmuştur. | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | forvetin yetersiz olduğunu görmek için istatistiğe gerek yok ki ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |