![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler diyosunuz ki hakeme yenildik biz 11 kişiyi aşarak durumu 1 1 yapmışız ve tek bi kişiye mi takılacaz...o kaçan goller gol ollsaydı hakem kendi kafasından onlara gol verip durumu mu eşitleyecekti.. ben hakemi savunmuyorum verdiği kararları izlerken sövüp durdum zaten, fakat bizim forvet oyuncumuz gibi beceriksiz bi adam olursa %100 lük golleri kaçıran biri kendi çıkarı uğruna oynayan biri o pozisyonları gol yapamıyorsa diyecek bişey yoktur...bobonun yerine gökhan güleç yada akın olsaydı ordan en az 3-1 dönerdik...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #36 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #38 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hakem konusunda hep atar tutarım,ama dünkü maçın hakemi penaltıya kadar muazzam maç yönetti,ve penaltıda art niyetli olduğunu hiç düşünmüyorum,yani gökhan aslında bunu hep yapıyor,pozisyon penaltı olmasada oyle bir girişi varki,,yani öyle sakat giriyorki uzaktan hakikaten bişey yapacak gibi duruyor.adi hakem ahatalı diyelim ama suçu beceriksizliğimizden çok hakeme yüklemek bence abesle iştigaldir..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya gidin allah aşkına maçta 20 tane pozisyona gir atama sonra suç hakemde ne yapsın hakemmi atsın golü penaltıda aynı pozisyon bize yapılsa penaltı demiyecekmiyiz adam profesyonelce darbeyi yer yemez bıraktı kendini. ofsayttan sayılmayan golde de hakem doğru karar verdi son adam defans oyuncusuydu futbol kurallarını bilmeyenler eleştiriyo işte hakemi bence çok iyi yönetti bi tek bize vermediği bi korner var aut verdi bırakın o kadar da olsun | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |