![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
![]() |
|
![]() | #34 | ||
Guest
| ya işte çok şanssızız deve keselim falan bu yorumları çok saçma buluyorum..birde işte kle çok nazik buda saçma geliyo kusurabakmayın ama..ya neden saçma geliyor..kle hiçbirzaman saldıran çapa denilen bir futbolcu değildi ki..top dağıtan oyun kuran estetik bir adam..bunu kleden beklerseniz daha çok beklersiniz..çünkü yanlış bişeyi bekliyorsunuz..klenin sonuçta fiziği falan belli yani.. | ||
![]() | #35 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu adamın sakatlığından dolayı suçlamamak lazım,çünkü arada böyle sakatlanan oyuncu olmasaydı asla bize gelmezdi,çünkü manchesterda istenileni verememesinin ilk sebebi sakatlığıdır,manu klebi çok büyük yetenek ve keane'in gidince onun boşluğunu dolduracak manasında aldı ama olmadı.Bizzde ilk sen olmadı ama bu sen görüyoruzki kleb başladı sakatlanmaya,ama ne olursa olsun adaşın dediğği gibi klebin olması bile psikolojik baskıdır.Eğer yerine pirloyu,xavi yi veya çok iyi başka bir DMC yi alamayaacksak ki alamayız kanımca kleb beşiktaşta top oynamaya devam etmeli..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | atalım mı satalım mı anlamadım bu kleberson sahaya çıkar pas dağıtır iyi kötü ortasaha organize olur ama ikili mücadelelerden kaçar faul bile yapamaz bu sene iyi kötü oynatılması lazım ama artık devre arası mı olur sezon sonu mu olur takımın daha sağlam olması isteniyorsa daha iyisi alınmak suretiyle gönderilmeli. | ||
![]() |
![]() | #37 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
bi dunya kupasimd 2 mac oynadi diye Manchester aldi adamlar sasirdi o adam bu mu diye dusunun ki ingiliz liginde 1 tek alicisi cikmadi bize geldi gelleli bombos turkiyede onun yapacagi isi yapan onlarca oyuncu var onun mevkii sindeki appiah ve aurelio ya bakin bence hemen gonderilmeli yabanci oyuncu bana mac kazandirecak adam olmali bence bizde boyle yabanci sayisi cok ama cok az
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |