![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | EN DOĞRU KARAR OLMUŞ. SENE SONUNDA İNŞALLAH BU KARARI ALDIĞIMIZ İÇİN ÇOKKK MUTLU OLACAĞIZ. ĞİŞMANLIK YAŞAMAYACAĞIZ.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | küçük harflerle yazalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | yeterki başarılı olsun başka bişey isteyen yok ama kurduğu bu kadro ile çok zor
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bune saçma karar kardeşim ya. ne yapmıya çalışıyor bunlar. babalarının tekkesimi bu kulüp kardeşim. adam çıkıyor kulüple resmen dalga geçiyor. yedi cihana rezil ediyor. ondan sonra bir özür her şey toz pembe oh be ne ala. bir işe yaramaz futbolcu toplluğuna verdiniz milyon dolarları bu adama gelince pintiliğiniz tuttu dimi. dilerim allahtan karşına şöyle aslanlar gibi bir aday çıkarda sizde o hoca dediğiniz adamda sandığı gömülürsünüz.Yeter artık ya 3 senedir kafamda siyah saç bırakmadınız. Kusura bakma sayın yönetim ama bu aldığınız karadan sonra size daha saygı duyamayacağım artık. O tigana denen herif bu takımda kaldığı süre boyuncada maç felan izlemiyorum artık. zaten zevkte vermiyor. neyinizi izleyim. takım gençleşiyor diyorlar. bugün u 17 milli takımı açıklandı. takım listesine bakınca rezillik iyice belli oluyor. ne gençleştirmesi kardeşim. bir tane batuhan var onuda uingilizler talıp olmasa haberiniz olmayacaktı. Tiganaya destek veren arkadaşlara da şaşıyorum. bu kadar küçük şeylerle mutlu olabiliyorlarsa ne diyim artık. lig gitti, avrupa gitti. bundan sonra takımın 2 haftada bir inönüde alacağı galibeyetlere sevinirsiniz bol bol. deplasmanda bu takımdan bir şey beklemeyin sakın.deplasman karnesine bakarsanız anlarsınız zaten. ben böyle ufak şeylerle sevinemiyorum çünkü. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | O kadar tazminatı olunca doğal yani adamda yüzsüz gitmiyor tazminatını düşünüyor nede olsa takır takır parasını almaya devam edecek
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aman ya kalırsa kalsın her şeyi zaman gösterecek kim haklı kim haksız..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |