![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aynen ferro , kaldıgı sürece destek eksik olmaz bizde gitmesini istemem tigana nın ama neyin ne olacagı belli olmaz. yerine kim gelirse de ona da sonuna kadar destek. ama suan takımın basında oldugu sürece forza tigana.!!Konu eagles_03_bjk tarafından (30-12-2006 Saat 13:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | taraftar gitsin diyor ama oyuncular tiganadan cok memnum bence gitmes oyuncular sevmis tiganayi
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
| | |
| | #4 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oyuncular mı memnun tiganadan? hele bi gitsin tigana her oyuncu ayrı ayrı konusacaktır arkasından
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | taraftar büyük yanlış yapmış böyle bir düşünce olabilirmi ya beşiktaş gidici,tigana kalıcı..Bu taraftarda hiçbirşeyden anlamıyopr yahu,5 sene içinde şampiyon yapcak tigana herhangi bir ligde bizi,onun için arkadaşlar çok haklı inadına tigana,alayına tigana..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sonuna kadar inadina tigana...taraftar cok sey diyor..tarafta zamaninda oyuncuya ciplak oyna dedi, ee noldu, adamlar formayi cikardimi?, taraftar zamaninda helal olsun dedi..yani taraftarin kafasi karisik, ne yapacagini bilmiyor, yani bu benim düsüncem...biz basari istiyoruz, hangi t.d le olursa olsun, sadece basari, kupalar istiyoruz, bu sikintili günlerden cikmak istiyoruz...bence tiganadan önce, bu yönetim gitmeli, gitmeli bunun baska yolu yok!!"!!!!!
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
| | |
| | #7 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
|
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya bu taraftar da çok biliyor ha. Medyanın gazıyla hareket ediyor taraftarlar başka da birşey değil. Kulübün menfaatlerini en iyi yönetim biliyor ve benim düşüncem beşiktaşın menfaatleri Tigananın kalmasını gerektiriyor. Ümid ediyorum yönetim de bu doğrultuda hareket eder, geçmişte yapılan yanlışlar tekrarlanmaz ve kulübümüz istikrarlı bir yapıya kavuşur.
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #9 | |||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
| | |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
herkes haddini bilecek. taraftar taraftarlığını yapacak. HERŞEY BEŞİKTAŞ İÇİN..
__________________ ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |