![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | taraftar olarak işimizi yapalım destekleyelim ama saçma sapan gazlara gelmeyelim.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben bi beşiktaşLının bunu yazdığına inanamıorum waLLa unutma ki yeniLsek biLe (aLLah göstermesin) tigana pişmiş keLLe gibi çıkar görevimin başındayım der....
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar hicbir sartta BEŞİKTAŞIMIZIN yenilmesini dilemek sozkonusu olmamalı , olamazda. Boyle bir dilek nasıl olur bir besıktaslı bunu nasıl temennı eder , ınanmak mumkun degıl gercekten. Biz gider eziklerın havasınıda gazınıda alır donerız evımıze ondan sonra gecmıstekı orneklerden ders almıs olarak yıne alınacak kararları olumlu yada olumsuz alırız. Ama yenılelım de herkes dagılsın mantıgı kesınlıkle cok sacma ve kabul edılemez bı yaklasım. Yapmayın Allah askına, ınanın bu forumda en buyuk tıgana elestırenlerden ve gıtmesını dıleyenlerden bırı benım ama ben hıc bır sartta kartalımın yenılmesını temennı etmem bunun sonucu hıc begenmedıgım bır hocanın takımda kalması demek olsa bıle.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kadıköyde destan yazmak önemli değil önemli olan devamı getirmek hersene olduğu gibi ezikleri yenip bütün sene yatmak iş değil | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Kusura bakma dostum ama senin ışığın kaybolmuş.O teknik direktör önce adam olsun, onun bunun işine karışmasın. Fenere yatım yatım yatan Bülent (Hoca) dişini bize gösterdi. Ama kıçınıda yırtsa düşecek. Gelelim Ezik maçına. Herzaman destekledik. Şimdi de öyle yapacağız. Silkinin ve kendinize gelin | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() |
herzaman söyledim yine söölüyorum beşiktaş nerde ve ne zaman olursa olsun bööyle zamanlarda fenerbahçeyi herzaman yenmiştir Zavallı sivasa yenilsek bile... Ezikleri Herzaman ki gibi yine Ezicezzz hep destek tam destek
__________________ ![]() SiYah&BeYaZ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |