![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu yönetim anlayışıyla sinan engin de kendisini harcayacak.futbolcular üzerindeki hakimiyeti mükemmel ama demirören'le bu iş olmaz.herşey iyi niyetle olmuyo.yönetimmm çık aradan artıkkkk!
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
sen farklı macları ızlıosun arkadasım harhalde adam ne derse bes dakıka ıcınde gerceklesıo belkı tıganadan futboluı daha ıı bılıodur
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Guest
| arkadas dogru söylüyor... ve gool programinda daha sezon baslamadan dediklerini cok iyi hatirliyorum: 1. bu defansla olmaz en az bir iyi yabanci alinmasi lazim 2. nobre besiktasin forveti degil / besiktasin forvetleri hep ayni tipden ve yetersiz 3. kleberson ismiyle oynuyor takima katkisi yok vs.... bunlari bizlerden cok daha erken görmesi bence adamin ne kadar futboldan anladigini gösteriyor... ricoyu delgadoyu duyunca acik ara sampiyon oluruz hatta yüz yilin kadrosunu kurduk diyenler bile vardi ayni zamanda... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ilk önce yönetim değişsin..artık acı çekmek istemiyorum maçları seyrederken..bu söylediğim bütün branşlar için..ve artık eziklerin gerisindede kalmak istemiyorum..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | liste degisse ne olacak bu is bu baskanla olmuyor dunya alem gordu onca oyuncu geldi onca hoca geldi yine ayni 3 yildir yontimdeler futbolda basari ortada onun bunun sampiyonlugunu isteyecegine birazda basinda bulundugu klubu sapmiyon yapsaydi ya gerci su an itibari ile bir adayda yok ortada lafa gelince hepsi atip tutuyor birazda icrat yapsinlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | sinan engin artık duygusal değil tamamen profosyenelleşmiştir. beşiktaş değil kim olursa olsun parayı verene çalışır.fener para verse beşiktaş aleyhinede çalışır. tigana bizi ne kadar düşünüyorsa oda okadar düşünür
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Baskan ve tigana deismedigi sürece isterlerse bill gats ve abrahamovici listeye alsinlar yani dünyanin en zengin adamlarini yine hicbirsey degismez yine hüsran yine hüsraaaaaaaaaaaaaaaaaaaan artik istifa edin serefinizle | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |