![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | açıkcası bende beğenmiyorum yorumlarını | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bizim sonumuz hic iyi degil! demirörene karsi gelen yok, adam devam edecek, bir yandanda sinan engin gelirse, allah yaridmcimiz olsun, tigana falan hic önemli degil, herkez gelip gider, ama bu yönetim gitmiyecek! bu son bulmaz! adamlarin yanlislari yok büyük!...bir düsünün demirören besiktas kulübüne borc verdi, simdi o baskan olmazsa gelecek kisiden hemen borclarini isteyecek, ee gelecek adam nasli 137 milyon arti demirören borclarini ödesin?? yani kimse bu borcun altina girmez, yani demirören baskan, yani besiktas hüsran....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Guest
| Demirören çalışıyor ![]() Yeni döneme güçlü bir yönetim kadrosu ile girmek isteyen Demirören, listesine almayı düşündüğü Celal Kolat, Ertunç Soğancıoğlu, Hasan Bozkurter, Levent Erdoğan ve Gülnaz Arsel’le bir araya geldi. Bu isimlerin yeni yönetimde yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Başkan, diğer adaylarla da görüşmelere devam edecek. Kaynak:Fanatik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Demirören'e rakip çıktı "Beşiktaş gönüllüleri" olarak gündeme gelen ve bugüne kadar siyah - beyazlı camianın etkili isimlerine adaylık çağrısı yapan grup, kimseden olumlu yanıt alamayınca, başkan adayını kendi içinden çıkardı. İhsan Kalkavan, Fikret Orman, Hasan Arat ve Tuncay Özilhan'a başkanlık için mesaj gönderen grup, Ali Kulaksızoğlu'nun adaylığına karar verdi. Mühendislik yapan ve yapıcı bir muhalefet için ortaya çıkan Kulaksızoğlu, listesini yarın Divan Kurulu'na verecek.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |