![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | 10 numara yorum
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktaş benim biLdiğim dörtLü savunmayı uyguLayamıo yani üçLü savunmaya dönsek tam süper oLacak ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | 3'lü sistem oynamak için ona uygun savunma oyuncularına sahip olmalıyız.Birincisi tekniği iyi Ronaldo gibi iyi pas dağıtabilen bir libero,ikincisi Zago gibi tecrübeli ve gerektiğinde hücuma da çıkabilen bir savunma dehasına sahip olmalıyız.Üçüncüsü de hızlı bir stoper daha.O da Toraman olabilir ama bize iki yabancı savunmacı daha lazım olur.Zago-Ronaldo gibi...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kankam walla yıne ugrasmaya basladın sakın ol hastasın sen bu aralar tam ıılesene kadar kendını yorma serhatta gelmıcek sanırım kendı kaybeder ondan snra ılerde keske besıktasa gtsydm dıecek ama ıs ısten gecmıs olacak
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar Ankaragücü maçını izleyemedim ama gazetelerde okuduğum yorumlara göre 3 lü defans oynamışız izleyen arkadaşlar bi yorum yapabilir mi? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |